Puulattia pysyy kauniina pitkään oikealla hoidolla

Tamperelainen Lassen lattiat asentaa, hioo ja pintakäsittelee kaikki puulattiat niin yksityisille kuin yrityksille Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Tälle sivulle olemme keränneet helpot ohjeet, joilla käsitelty puulattiasi pysyy kauniina ja käyttökuntoisena pitempään. Puulattia luo kodikkuutta ja tunnelmallisuutta kotiin kuin kotiin.

Öljylattian hoito-ohje

Öljylattia pysyy parhaassa kunnossa, kun se imuroidaan normaalisti ja puhdistetaan säännöllisesti. Pesu- ja hoitoaine laimennetaan vedellä, ja pintoja pyyhitään nihkeällä rätillä tai mopilla. Vältä liian vahvoja pesuaineita, jotta parkettia suojaava öljyvahakerros ei kulu pois. Vältä myös liiallisen pesuaineen käyttöä. Poista tahrat mahdollisimman nopeasti. Käytä ”huopatassuja” huonekaluissa.

Lakatun lattian hoito-ohje

Lakatun lattian hoitaminen on helppoa. Säännöllinen imurointi sekä lattian pyyhkiminen nihkeällä mopilla, jossa on pieni määrä neutraalia pesuainetta, takaa sen, että lattia pysyy upeana vuodesta toiseen. Poista tahrat mahdollisimman nopeasti. Käytä ”huopatassuja” huonekaluissa.

Nyt on aika laittaa puulattia kuntoon.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen kunto- ja hinta-arvio lattiastasi sekä pyydä tarjous lattiatyöstä!

lattian hoito-ohje