Puulattian asennus Pirkanmaalla ja Uudellamaalla

Tamperelainen Lassen lattiat tarjoaa erilaisten puulattioiden, kuten parketin, lankkulattian ja terassin asennuspalveluja sekä Pirkanmaalla että Uudellamaalla. Parketti on arvokasta ja viihtyisää tunnelmaa luova lattiamateriaali, joka pysyy oikealla hoidolla kauniina ja käyttökelpoisena pitkään. Tarvitsetpa sitten parketin, lankku- tai laminaattilattian asennusta, ota yhteyttä puulattia-asiantuntijaasi Lassen lattioihin!

Parketin asennus

Asennamme kaikenlaiset parketit ammattitaidolla ja kokemuksella. Parketin asennus voidaan tehdä niin pohjaliimatuille massiivisauvaparketeille kuin uiville parketeille. Teemme myös kaikki parketin kunnostukseen liittyvät työt, esimerkiksi listoitukset ja kynnysten asennukset. Yrityksen palveluihin kuuluu myös mosaiikkiparkettien asennus. Mosaiikkiparketti on arvokas ja persoonallinen lattiavaihtoehto.

Laminaattilattian asentaminen

Laminaattilattia on kestävä ja edullinen vaihtoehto lattiamateriaaliksi. Se on myös nopea asentaa ja helppo pitää kunnossa. Puulattioiden ja parkettien asennuksen lisäksi palveluihini kuuluu myös laminaattilattian asennus.

Tilaa ammattitaitoinen puulattian ja parketin asennus kotiisi tai yritykseesi niin saat arvokkaan ja raikkaan ilmeen.

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen hinta-arvio puulattioiden asennuspalveluista!

puulattian asennus