Puulattian hionta Pirkanmaalla ja Uudellamaalla

Lassen lattiat tarjoaa puulattioiden hionnat ammattitaidolla sekä yksityisille kuluttajille että yrityksille.

Vanhaa kaunista ja tunnelmaa luovaa puulattiaa on turha repiä pois tai piilottaa laminaattilattian alle, sillä se saadaan pienellä vaivalla kunnostettua entiseen loistoonsa. Puulattian hionta ja päällystäminen on nopea ja yksinkertainen tapa huoltaa puulattiasi. Tamperelainen Lassen lattiat tekee kaikki puulattioiden hionnat ja pintakäsittelyt kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Huollamme niin sisätilojen kuin terassiekin puulattiat.

Parketin hionta

Parketin hionta pelastaa koviakin kokeneen lattian. Parketin hionta voidaan toteuttaa kaikkiaan 1-3 kertaa parketin koko elinaikana riippuen sen laadusta. Lakkaamalla parketti heti hionnan jälkeen pinta pysyy kauniina pitkään.

Puulattioiden hionta oikeilla välineillä

Puulattian hionta tulee aina viimeistellä tapauskohtaisesti, jotta pohja on pintakäsittelyaineen valmistajan suositusten mukainen. Tällä pystytään varmistamaan pintakäsittelyaineen lopullinen toimivuus. Uudet koneet yhdistettynä tehokkaaseen imuriin takaavat lähes pölyttömän lopputuloksen. Lassen lattiat tuo mukanaan kaikki tarvittavat välineet laadukkaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Muista kotitalousvähennys

Yksityisasiakkaat voivat saada teetättämästään asunnon kunnossapitotyöstä kotitalousvähennystä. Lue lisää verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous parketin tai puulattian hionnasta!

puulattian hionta